VACATURE: Utrecht | vanaf 1 februari 2026 | 32 tot 38 uur per week
Fort aan de Klop maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, die sinds 2021 samen met de Stelling van Amsterdam als de Hollandse Waterlinies op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het verdedigingswerk, dat rond 1820 werd aangelegd als eenvoudig aarden werk, is sinds 2007 een gastvrije horeca locatie.
Het hele jaar door is ons fort open voor groepsreserveringen. In onze artillerieloodsen ontvangen we doordeweeks gasten voor trainingen, vergaderingen en zakelijke evenementen. In de weekenden bouwen we de loodsen om tot groepsaccommodaties. We verzorgen borrels en buffetten voor groepen. In de zomer is ons forteiland één groot terras: het Terraseiland met ruim 300 zitplaatsen.
Wie ben jij?
Als operationeel bedrijfsleider ben je hét gezicht van onze locatie. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, inkoop, keuken, personeelsplanning en -inslag, hygiëne en facilitaire zaken. Je hebt hart voor gastvrijheid en een intrinsieke drive om elke dag een stapje extra te zetten. Je coacht het team en bent de gesprekspartner voor medewerkers en het management. Je bewaakt alle processen op de werkvloer en houdt de kwaliteit hoog (gasttevredenheidscijfer minimaal 8.8).
Bouw mee aan ons team
Je komt in ons vaste team van ongeveer 10 collega’s. Samen ontvangen we het hele jaar door vergadergasten, we verzorgen partijen, verhuren groepsaccommodaties en organiseren zakelijke evenementen.
Van april tot oktober is ook het Terraseiland open, met ruim 300 zitplaatsen. Dan staat onze culturele agenda vol met activiteiten. Daarom breid je in het voorjaar het team uit tot zo’n 50 personen. Je werft seizoenskrachten, maakt de roosters, werkt collega’s in en begeleidt ze. En natuurlijk werk je zelf keihard mee.
Waarom je bij ons wilt werken
Werken kun je overal, dus waarom zou je voor Fort aan de Klop kiezen?
- Omdat je geen 13-in-een-dozijn-werkplek wilt, maar kiest voor iets bijzonders: een locatie met historie én toekomst op een groen eiland aan de rand van de stad Utrecht.
- Omdat je je voor langere tijd thuis wilt voelen in ons hechte, vaste team.
- Omdat je mee mag eten van het lekkerste lunchbuffet van Utrecht en omstreken.
- Simpelweg ook omdat je met het salaris van € 2.850,- tot € 3.750,- bruto per maand (fulltime) thuis brood op de plank legt (referentiefunctie 7 horeca cao, afhankelijk van leeftijd en ervaring).
Wat jij meebrengt naar het forteiland
- minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in een vergelijkbare functie in de horeca
- een flinke portie zelfstandigheid, flexibiliteit en gastvrijheid
- je bent ook minimaal één dag in het weekend beschikbaar
- een open en positieve instelling en sterk oog voor detail
- je staat stevig in je schoenen en bent organisatorisch sterk
Solliciteren?
Anton maakt graag kennis met je. Stuur je motivatie en cv naar anton@fortaandeklop.com of bel
06-41519855