Ter ere van 25 jaar UNESCO werelderfgoed Droogmakerij de Beemster komt sterrenchef Onno Kokmeijer vier dagen naar Fort Resort Beemster.
Van donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli verzorgt hij een 5-gangen diner en op zondag 14 juli een 5-gangen lunch op het binnendijkse Poterne terras van Fort Resort Beemster dat voor deze gelegenheid summer chic wordt aangekleed. Het diner vindt plaats aan ronde tafels en in de sfeer van een Mediterraanse zomeravond diner schuif je aan bij andere gasten.
Naast een diner op Michelin niveau geniet je deze avond van een feestelijk aperitief, bijpassend wijnarrangement, tafelwater, koffie en thee met friandises en zomerse muziek.
Je beleeft deze unieke culinaire ervaring voor € 285,00 per persoon.
Meer informatie is te vinden op www.fortresortbeemster.nl/onnokokmeijer.
Onno Kokmeijer behoort al vele jaren tot de absolute culinaire top. Sinds zijn 17e heeft hij gewerkt bij verschillende toprestaurants. In 2003 maakte hij de overstap naar Ciel Bleu** in het Okura Hotel in Amsterdam. Na bijna 20 jaar beëindigt hij zijn carrière bij Ciel Bleu** en slaat nu een nieuwe richting in met consultancy, concept ontwikkeling en andere gastronomische uitdagingen in het binnen- en buitenland. Kokmeijers drijfveer is daarbij een constante zoektocht naar perfectie in product, balans en verdieping van het ambacht.